Tips,  Vrouwen

4 beste merken gel nagels

Gewone nagellak verdwijnt vaak na een paar dagen van je nagels.  Maar gellak is duurzaam genoeg om drie weken mee te gaan zonder af te schilferen. Daarnaast kan het zwakke of dunne nagels ook versterken. Gel nagellak heeft meerdere lagen nodig en een nagellamp om te drogen, dus er zijn meer kosten vooraf in vergelijking met nagellak. Ze zijn ook moeilijker te verwijderen omdat ze moeten worden geweekt. Gellak behoudt ook wekenlang zijn levendige kleur en glans. Hierbij de beste merken!  

Beste merken  

Ugly Duckling 

Ugly Duckling is een echt familiebedrijf met een groot assortiment van mooie producten. De producten in de collectie zijn van de hoogste kwaliteit en ze zijn eerlijk geprijsd. Het merk ugly duckling heeft geen gigantisch aanbod van honderden kleuren, maar enkel de beste kleuren die allemaal echt goed dekken die verkrijgbaar zijn bij nagelgroothandel Alina Hoyo.  

Essie 

Het Amerikaanse merk Essie krijgt hoge cijfers van professionals in de beroeps- en schoonheidsindustrie, maar ook van thuisgebruikers. Het bedrijf werd in 1981 opgericht door Essie Weingarten. In de decennia daarna hebben ze bijna 1000 kleuren ontwikkeld.. Dit Poolse merk is favoriet bij iconen als Queen Elizabeth en Meghan Markle. De hoogglanzende topcoat zorgt voor maximale draagtijd. Je kunt met deze lak minimaal twee weken chipvrije kleur verwachten. 

OPI 

In de jaren tachtig ontwikkelde OPI een acrylnagel systeem exclusief aan salons. OPI biedt een gigantisch scala aan prachtige kleuren, inclusief moeilijk te vinden tinten. Bovendien wordt elke fles geleverd met een kenmerkende skinny borstel voor een uitstekende precisie toepassing. 

Sally Hansen 

Ben je op zoek naar een vegan nontoxic nagellak merk? Dan is Sally Hansen echt iets voor jou. Onlangs lanceerde het merk een collectie met  30 tinten en heeft een formule die volledig plantaardig is, inclusief het borsteltje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *