Food & drinks

Wat is de lekkerste koffie voor thuis?

Waar je vroeger voor een overheerlijk kopje koffie bij een echte barista moest zijn, is dat tegenwoordig zeker niet meer nodig. Ondanks dat het natuurlijk nog steeds ontzettend genieten is om op een zonovergoten terrasje in een klein Italiaans dorpje te genieten van een heerlijke Italiaanse espresso, kan je deze sfeer ook in een handomdraai bij jou thuis creëren. Hoe? Door de koffie van Lavazza in huis te halen!

Over Lavazza koffie

In 1895 opende Luigi Lavazza een kleine kruidenierswinkel in het oude centrum van Turijn. Hier startte op kleine schaal de verkoop van koffieproducten wat door de jaren heen is uitgegroeid tot één van de bekendste koffiebranders ter wereld. Naast de verkoop van zijn speciale Lavazza koffie en koffiebonen, ontwikkelde Luigi Lavazza ook een koffiemachine om zijn wereldberoemde Lavazza melanges te creëren.

Inmiddels staat er een nieuwe generatie van de familie Lavazza aan het roer van het koffiebedrijf. Maar nog steeds staat Lavazza koffie bekend om heerlijke koffie op basis van de beste koffiebonen. Lavazza koffie is zó populair dat het in Italië één van de meest gedronken koffiesoorten is!

Koffie van kwalitatieve koffiebonen

De melanges van Lavazza koffie zijn samengesteld uit zowel Arabica koffiebonen als Robusta koffiebonen. In sommige gevallen – wanneer dit de smaak ten goede komt – wordt er een mix van beide soorten koffiebonen gebruikt, terwijl andere Lavazza koffieproducten enkel 100% Arabica koffiebonen bevatten. De Arabica en Robusta koffiebonen worden geselecteerd op hun kwaliteit en zijn afkomstig van koffieplantages van over de hele wereld, waaronder Costa Rica, Brazilië en Colombia. Daarnaast is Lavazza koffie UTZ-gecertificeerd, wat inhoudt dat de koffie afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu.

Lavazza koffie | Exclusieve koffie voor thuis

Op zoek naar een koffie waarmee je je ook thuis in Italië kunt wanen? Dan is Lavazza koffie een echte aanrader! Lavazza koffie staan bekend om topkwaliteit en de unieke smaakcombinaties van de melanges. Onze aanraders:

  • Lavazza La Reserva de Tierra! Brasile koffiebonen – een perfecte combinatie van een mix van 70% Braziliaanse Arabica koffiebonen en 30% Braziliaanse Robusta [Conillon] koffiebonen.
  • Lavazza Barista Intenso koffiebonen – een heerlijke koffiemelange waarmee je het typische Italiaanse koffiebar-gevoel thuis creëert.
  • Lavazza Crema e Gusto Forte koffiebonen – Deze Lavazza koffiesoort is voor vele Italianen hét antwoord op de alledaagse behoefte naar een no-nonsense koffie.

Houd je van een heel sterke of juist van een iets mildere koffie? In het assortiment van Lavazza is er voor ieder wel wat wils te vinden. Bekijk het volledige aanbod van Lavazza koffie op Koffiepiraat.nl.

Lavazza koffie bestellen bij Koffiepiraat

Op zoek naar Lavazza koffie? Koop verschillende soorten Lavazza koffie online op Koffiepiraat.nl. Naast een ruim assortiment aan Lavazza koffie, zijn al onze producten ook nog eens aantrekkelijk geprijsd en heb je ze in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis! Je hoeft dan alleen nog maar te genieten van een heerlijk kopje Lavazza koffie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *