Tips

Een gids voor het verzenden van pakketten naar het buitenland – Verlaging van de verzendkosten

Je bedrijf moet altijd samenwerken met een derde partij om zowel succes als reputatie te garanderen. Je moet bijvoorbeeld een verzendservice gebruiken om een ​​pakket versturen buitenland of naar een andere bestemming. Het enige probleem heeft te maken met de prijs die duurder is dan binnenlandse zendingen. Gelukkig zijn er enkele trucs beschikbaar om de kosten van deze service te verlagen. Je kunt die trucs vinden in de volgende uitleg.

Verzend accountnummer en onderhandeling

Als je op zoek bent naar goedkopere internationale verzendkosten, kun je proberen te onderhandelen met de rederij. Je moet met de vervoerder praten over de verzendkosten. De grootte van je bedrijf bepaalt het succes van deze onderhandeling. Hoe groter je bedrijf, hoe efficiënter de discussie zal zijn. Voor kleine bedrijven kun je werken met een fulfilment bedrijf dat je bedrijf vertegenwoordigt. Je kunt ook je verzend accountnummer gebruiken als alternatief om lagere verzendkosten te krijgen en het verzend volume van je bedrijf te vergroten.

Optimalisatie en forfaitaire verpakking

Als beide bovenstaande methoden niet voldoende zijn, kun je eenvoudig het gewicht en de grootte van je pakket optimaliseren. Als je je goederen in een kleinere doos kunt plaatsen, kun je de verzendkosten verlagen. Zo simpel is het. Een ander idee is om forfaitaire verpakkingen te gebruiken. Het betekent dat sommige diensten hun tarieven baseren op hoeveel ruimte een pakket in de vracht zou innemen. Je hoeft alleen het vaste tarief te kiezen boven een normaal tarief om geld te besparen bij de levering.

De vrachtservice verkrijgen

Pakketten versturen naar het buitenland kost meer moeite. Het omvat ingewikkelder papierwerk, duurdere prijzen en andere. Als je eenmaal een betrouwbare dienst als CheapCargo hebt gevonden, kun je manieren vinden om de totale kosten van internationale verzending te verlagen. In sommige gevallen krijg je ook kortingen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *