Vrouwen

Welk seksspeeltje mag niet ontbreken in je slaapkamer? 

Of je nou single bent of al 20 jaar of langer getrouwd, in de slaapkamer wil je het naar je zin hebben op seksueel gebied. Dan kunnen seksspeeltjes van pas komen. Maar welk seksspeeltje mag niet ontbreken in je slaapkamer? Als je single bent is dat natuurlijk vooral iets om jezelf een plezier te kunnen doen – want daar hoef je geen partner voor te hebben. En als je samen bent is dat natuurlijk een speeltje waar jullie samen van kunnen genieten, of in ieder geval allebei zoals een van de leuke bdsm artikelen.  

Vibrators 

Vibrators zijn in beide gevallen een mooie keuze. Of je nu man of vrouw bent. Veel vrouwen hebben moeite met een orgasme bereiken, maar kunnen dit wel door een clitorisvibrator te gebruiken. Dit is natuurlijk geen garantie, maar door deze tijdens de seks te gebruiken kunnen jullie misschien samen genieten. Er zijn ook vibrators speciaal voor koppels die jullie tegelijkertijd kunnen stimuleren. Je kunt dus prima samen spelen met een vibrator. Je vindt een ruim assortiment aan vibrators bij Body en Toys.  

Bondage 

Een vibrator is een extra stimulans tijdens de seks. Maar je kunt ook de seks of het voorspel spannender maken door bijvoorbeeld bondage. Bondage is een populaire categorie van seksattributen. Je kunt hierbij denken aan oogmaskers en handboeien. Maar ook aan harnassen waar je iemand helemaal in vast kunt binden. Bondage is dus een breed begrip. Het is maar net hoe ver jullie willen gaan. Blijf daar dus te allen tijde eerlijk over tegen elkaar. Zo heb je samen het meeste plezier van seksspeeltjes.  

Of iets anders 

Er zijn zo veel seksspeeltjes. Van kleine dingen als een kietelaar tot hele seksschommels. Het is maar net wat je leuk vindt of wil uitproberen. Of dat nu samen is of alleen. Dat bepaal jij zelf of in overleg met je partner natuurlijk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *