Tips,  Trends

De draagzak om je baby te dragen

Ergobaby Embrace is een zachte en gewatteerde draagzak om je baby te dragen. Sommige draagzakken hebben verstelbare banden waarmee je je baby op verschillende tijdstippen op je rug of heup kunt dragen. Een draagzak maakt het eenvoudig om je baby te wiegen en te troosten wanneer hij of zij zich niet goed voelt, en door de nauwe aanraking kun je snel op hun behoeften reageren. Door zo dicht bij je baby te zijn, kun je bovendien contact met hem maken, oogcontact maken en een band met hem creëren terwijl je je dag doorbrengt en je takenlijst voltooit.

Een draagzak kiezen

Als je overweegt een draagzak aan te schaffen, is het van cruciaal belang dat je er een kiest die een gezonde heuphouding voor je kind biedt en die comfortabel is om zelf te dragen. Het is belangrijk dat de heupen van je baby zich kunnen spreiden, zodat de beentjes in de draagzak over je lichaam gespreid zijn. Het is het beste als de knieën van je baby gespleten zijn, zijn of haar dijen worden ondersteund en zijn of haar heupen gebogen zijn tijdens deze positie. Een gezonde heuphouding bevordert een goede heupontwikkeling bij pasgeborenen en vermindert de kans op het ontwikkelen van ontwikkelingsdysplasie van de heup bij oudere kinderen en volwassenen.

Een comfortabele draagzak gebruiken

Je kunt proberen een comfortabele draagzak te gebruiken om verschillende activiteiten uit te proberen terwijl je baby bij je is. Als je partner en andere zorgverleners de draagzak gaan gebruiken, zoek dan naar een stijl die zowel stijlvol als comfortabel voor hen is. Een brede, gewatteerde schouderband die over je rug loopt, evenals een brede tailleband, zijn allemaal wenselijke kenmerken. Deze zullen helpen bij een gelijkmatige verdeling van het gewicht van je baby en het verlichten van een deel van de druk op je schouders. Ze moeten ook voorkomen dat je overmatig heen en weer zwaait.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *