Tips

3 kenmerken van moderne nagels

Er zijn door de jaren heen allerlei manieren bedacht om je nagels beter, sterker en mooier te maken. De meest recente trend is next gel. Dit is niet zomaar een gel of acryl nagel. Het is een combinatie van beide. Dat maakt het dus ook goed bruikbaar voor heel veel verschillende groepen. Het is wel leuk om eens te kijken hoe dat dan precies zit. Je vindt hier dan ook drie belangrijke kenmerken. 

1 Gemakkelijk aan te brengen 

Het belangrijkste voordeel van deze nagel is dat dit heel gemakkelijk aan te brengen is. Dat is een groot verschil met de andere soorten nagels. Daar is vaak veel meer werk voor nodig. Dat is lang niet altijd even aantrekkelijk te noemen. In dat opzicht is het dus ook niet gek dat een optie is ontwikkeld die het een stuk gemakkelijker maakt. Daar kan je wel heel veel vrouwen een plezier mee doen. Zeker als ze professioneel aangebracht worden.  

2 Steviger en sterker 

De combinatie van gel en acryl maakt ook dat de positieve kanten van beide soorten nagels samenkomen. Daarom is het ook niet vreemd dat je kan stellen dat de nagels steviger en sterker zijn dan andere soorten. Het maakt het een stuk gemakkelijker om er een langere periode mee te doen. Dat is ook wel fijn, want als vrouw wil je ook wel wat langer genieten van de mooie nagels die je anders niet zo hebben. 

3 In alle mogelijke varianten 

Het is tot slot ook zo dat next gel in alle mogelijke varianten te krijgen is. Dat is ook de moeite waard, want op die manier past het dus bij elk type en bij elke look. Het is fijn om op die manier aan de slag te gaan met de mogelijkheden. Je wil er zeker van zijn dat het fijn voelt en dat het er goed uitziet. De nagels zijn daar dus perfect voor. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *