Uncategorized

Dozen zonder bedrukking zijn verleden tijd

Wanneer je een pakketje krijgt, zit het pakketje vaak in een saaie bruine doos. Je weet zo niet van welke afzender het pakketje is. Je bent ook niet meteen enthousiast. Daarom kiezen veel bedrijven er tegenwoordig voor om teksten of afbeeldingen op de dozen te zetten. Dozen laten bedrukken is anno 2023 dan ook echt een trend geworden. Waarom dozen zonder bedrukking verleden tijd zijn, lees je in dit artikel.

Onpersoonlijk

Wanneer je een doos zonder opdruk binnenkrijgt, voelt dit meteen heel onpersoonlijk aan. Je weet niet van welk bedrijf de doos afkomstig is. Daarnaast is het ook maar raden naar de inhoud. Omdat we tegenwoordig zoveel pakketjes bestellen, zien we soms door de bomen het bos niet meer. Het is daarom belangrijk om je doos te bedrukken. Het is natuurlijk veel leuker om een persoonlijk pakket te krijgen met de opdruk van het bedrijf. Zo weet de klant van wie het pakket afkomstig is en wat er in zit. Daarnaast raak je al enthousiast bij het zien van de postbezorger wanneer hij of zij het pakketje komt brengen.

Pakket kan zoek raken

Wanneer je pakket zoek raakt is dat heel vervelend. Het kost vaak veel tijd en moeite om jouw pakket terug te vinden en nog thuis te laten bezorgen. Uit onderzoek blijkt dat pakketten met bedrukking vaker en sneller worden teruggevonden dan pakketten zonder bedrukking. Dit komt doordat pakketten met bedrukking een duidelijk kenmerk hebben. Zo kan het bedrijf aangeven om wat voor soort bedrukking het gaat, zodat de medewerkers bij de post het pakket er makkelijker tussenuit kunnen halen. Zo krijg je binnen de kortste keren je pakket alsnog thuisbezorgd.

Dozen worden overal voor gebruikt

Wanneer klanten hun pakket hebben gekregen, wordt de doos vaak nog een 2e of 3e keer gebruikt. Wanneer je een doos hebt laten bedrukken, zien andere mensen de tekst of het logo van je bedrijf. De kans is aanwezig dat deze mensen op Google op zoek gaan naar jouw bedrijf en mogelijk wat bestellen. Zo maak je dus eigenlijk gratis reclame met een bedrukte doos. Wie weet zie je je doos over een tijdje wel in de supermarkt liggen, hoe leuk is dat!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *