Uncategorized

Voordelen van het gebruik van luchtvracht

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van luchtvracht voor een pakket versturen buitenland. Laten we het hebben over enkele voordelen van luchtvracht. Luchtvracht is nauwkeurig. Vliegtuigvluchten zijn gebaseerd op een schema. Er is een precieze datum en tijd waarop de goederen moeten aankomen. Er is geen stop om benzine te kopen of om banden te laten repareren. Zo kun je eenvoudig de status van je zending controleren. Een ander voordeel van het gebruik van luchtvracht is dat het steeds veiliger is. Vrachten worden gecontroleerd op de luchthaven en vakkundig beheerd. Als het vliegtuig niet wordt gehinderd door het weer, verloopt het reizen met luchtvracht soepeler dan met andere transportmiddelen.

Luchtvrachten kunnen overal heen

Een van de belangrijkste redenen waarom luchtvracht sneller is bij CheapCargo, is dat er meer dan 17.600 commerciële luchthavens in de wereld zijn, vergeleken met slechts 885 actieve havens. Dit betekent dat het langer duurt voor scheepslading over zee dan door de lucht. Dus als een afleverpunt niet in de buurt van een van die 885 poorten ligt, duurt het verzendproces langer. Dit verhoogt ook het risico op schade, diefstal en verlies. Aan de andere kant kunnen internationale luchthavens je snel na de landing op een local laten vliegen. Dit opent meer transportmogelijkheden om op schema te blijven voor levering.

Luchtvracht bespaart je op de lange termijn geld

Luchtvracht is op dit moment ongetwijfeld duurder, maar op de lange termijn kan het kostenbesparend zijn. Volgens een recent onderzoek verliest 98% van de bedrijven ten minste 100.000 euro voor elk uur aan mislukte productie. Luchtvracht heeft minder zware verpakkingen en goederen nodig en er is zelden een container nodig. Je inpakkosten zijn dus lager. Je bespaart kosten op het huren van een container. Met luchtvracht is er ook minder overhead. Je hoeft je vracht niet op te slaan. Een vrachtwagen haalt je pakket eenvoudig op van de luchthaven en brengt het naar de eindbestemming.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *