Tips

Wat je kunt doen in San Antonio, Ibiza

Heb je plannen om Ibiza te bezoeken? Je moet eerst op de hoogte zijn van het Ibiza corona reisadvies. Op dit populaire eiland in Spanje kunnen de bezoekers op vakantie komen. Je moet echter rekening houden met verschillende toegangsbeperkingen. Je moet bijvoorbeeld een vaccinatiebewijs hebben. Bovendien moet je, om dit eiland te betreden, een testcertificaat en gezondheidscertificaat hebben als je er met het vliegtuig of de boot naartoe gaat. Je moet binnen 48 uur voor vertrek online een gezondheidsverklaring invullen. Dus, wat ga je bezoeken op Ibiza? Een van de meest aanbevolen plaatsen om naartoe te gaan is San Antonio. Deze plaats ligt in het westelijke deel van Ibiza. Deze historische stad wordt vaak Sant Antoni de Portmany genoemd. Dit zijn de dingen die je kunt doen in San Antonio.

Genieten van zonsondergang en lekker eten in restaurant

San Antonio Ibiza staat bekend om zijn prachtige strand en zonsondergang. Ook voor mensen die van feesten houden is dit stadje de juiste bestemming. Er zijn daar veel strandclubs. Bezoek bijvoorbeeld Ibiza Rocks Hotel of O Beach Ibiza. De schaduwrijke straten in San Antonio staan vol met restaurants en cafés. Je kunt genieten van een heerlijke maaltijd terwijl je uitkijkt over het prachtige landschap van het strand. De meeste restaurants hebben een terras met uitzicht op de baai en het strand. Als je naar deze stad gaat, moet je een beroemde snack uit Spanje proberen, genaamd tapas.

Watersporten

San Antonio biedt een breed scala aan watersporten. Je kunt jetskiën, waterfietsen of snorkelen. Je kunt ook een boottocht boeken om de schoonheid van deze stad te bekijken. Je kunt langs de westkust gaan op een cruiseschip. Je kunt je boottocht starten vanuit Sant Antoni de Portmany. Vervolgens kun je op verschillende bestemmingen stoppen, zoals Cala Conta en Cala Bassa. Het cruiseschip is meestal uitgerust met snorkeluitrusting. Je kunt dus ook de schoonheid van het onderwaterlandschap bekijken. Als je echter niet geïnteresseerd bent in snorkelen, kun je zonnebaden op het dek terwijl je wacht op de prachtige zonsondergang. Je kunt alleen van deze opwindende ervaringen genieten in San Antonio, Ibiza.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *