Foto door Şahin Sezer Dinçer via Pexels
Vrouwen

Een Blue Monday gevoel, ken je dat?

Ken je dat? Een dag waarop letterlijk alles fout gaat. Ja wij kennen het Blue Monday gevoel. Je wordt er nog niet depressief van. Dan heb je een leuke nieuwe blouse aan en ja hoor er zit inkt op je blouse. Hoe krijg je dat nou voor elkaar net deze dag?

Inkt verwijder je met deze handige tip

Gelukkig hebben wij wel een aantal tips voor pen uit kleding, je kan de inkt er met haarlak zo afhalen. Of juist soda gebruiken met een beetje water. Soda absorbeert waardoor alle inkt in de soda komt te zitten. Wist je zelfs dat aceton als tandpasta twee wondermiddeltjes zijn om je inkt uit je kleding te halen? Dit is heel makkelijk, je moet een beetje van het spul op je kleding doen en dan na een halfuurtje in trekken en dan in de wasmachine.

Handige tips voor een goede nachtrust

Dan is dit gelukkig snel opgelost. Wel heb je echt een Blue Monday gevoel omdat je ook al niet hebt kunnen slapen omdat je lief de hele nacht heeft liggen snurken. Wij hebben gelukkig de beste oplossingen bij wat te doen tegen snurken. De eerste oplossing is stop met roken en met drinken. Doe het met mate. Drink regelmatig en zorg voor dat je voor het slapen gaan niet te veel eet. Je kan zelfs speciale mond oefeningen doen om snurken tegen te gaan, wist je dat?

Mond oefeningen werken echt!

Dit doe je heel makkelijk door je mond zo ver mogelijk open te steken en je tong naar voren te brengen. Houd dit vast en beweeg tegelijkertijd je tong omhoog en omlaag en van links naar rechts.

Probeer dan zo diep mogelijk te neuriën en ga door tot het einde van je favoriete lied. Het schijnt zo te zijn dat die helpt om binnen 2-3 weken al minder snel last te hebben van snurken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *